söndag 24 juni 2012

Midsommar och ringträning


Ja, då har man överlevt ännu en storhelg.... Nej så illa var det inte utan vi hade det så trevligt. Vi var bjudna till grannarna längst ner på vägen. Det blev först sillunch med diverse tillbehör. Sen var det dax att ge sig i väg till station för vidare färd med lövad skrinda till hembygdsgården i Lindholmen.
Väl där blev det fika med jordgubbspaj och dans runt stången, pilkastning och massor av prat med både gamla och nya vänner.

Framåt kvällen blev det grillat, goda efterrätter, gott att dricka samt traditionenlig kubb spel.

Efter en trevlig dag vinglade vi lätt hem och sov gott hela natten.
På Midsommardagen återvände vi till grannarna för att plocka i hop alla våra utspridda tillhörigheter samt för att äta lite lunch. Det var en hel del sill och mycket efterrätter kvar sedan dagen innan.
Sen tog jag en prommis med hundarna innan det var dax att ge sig i väg till Pia och Lasse för lite grillat och kortspel. 
Tack alla inblandad för en trevlig midsommarhelg.



På söndag kväll hade Camilla dragit ihop några som skulle ringträna, jättebra initiativ tycker jag. Jag tog med mig Zingo och Cider (Pepsi löper så hon fick vara hemma) det är bra för små tjejerna att komma ut och göra lite saker själv.
Det var en trevlig träning där vi fick lite tips och råd av dom mer erfarna utställarna. Det är ju oxå mycket lättare att se om hunden springer och står fint om man har någon annan som tittar.

Efter träningen passade vi på att fota hundarna. Lyckades få till ett bra foto på Cider tack vare Camilla hjälpte mig att ställa henna. Ja även Zingo trixade hon till så hon såg riktigt fin ut. Zally skötte sig som vanligt fint och det är ju alltid kul med nya kort på hundarna. Pepsi får vänta tills hon får tillbaka pälsen och inte längre ser ut som en ruggande skata.



Zingo (Lost'n Found Betty Boop)

Cider (Accounte Vision Of Love) 12veckor
Zally (Lost'n Found Baby Belle)
Bedårande söt som vanligt lilla Cider, gissa om hon var trött när hon kom hem.

Ha en trevlig vecka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

O-Kullen flyttar

 Idag var det dax för O-kullen att börja flytta Det var 3 stycken som åkte med sina nya familjer. Alla 3 kommer att bo i Vallentuna så jag f...