söndag 30 augusti 2015

Nybörjarprov mm


Förra söndagen arrangerade jag och deltog på Springer Östras Nybörjarprov A, det var 25 grader varmt och strålande sol hela dagen, 10 hundar varav 6 springer spaniels var med, alla av DP typ.
 
Det var en trevlig dag dock alldeles för varmt för Cider som inte hade någon fart alls, allt annat gjorde hon jättebra, men som det är på Nybörjarprov måste ju allt stämma samma dag så denna gång blev det inte något godkänt resultat. Men vi hade en trevlig och intressant dag.
 

 
I veckan har vi mest gått promenader, men lite träning har det också blivit. Jag Monika och Lee tränade vatten en kväll, Både Cider och Loka skötte sig fint, även Trudy och Bilbo skötte sig fint.
 
Bilbo

Hösten är på ingång

 

Trudy som har en egen stil med att dra upp fågeln på land.
I dag var Ciders son Winston (Lost'n Found Detroit Rock CIty) på besök vi började med trimning och lite fotografering, sen åkte vi i väg på lite vattenträning.
Winston simmar bra och apportera dummy fint med fina avlämningar, fågel var inte så jätte spännande, men ha släpade in måsen till land en gång i alla fall.
 
Winston
 
Winston
 
Winston & Loka
 

Winston apporterar dummy

Winston apporterar mås

Loka och Winston
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Doftprov

 Måndagen den 25/3 åkte jag, Kir och Gin till Vällingby BK för doftprov Det var ganska få starter och alla kom i god tid så vi var klara när...