söndag 7 juni 2015

Utställning i Norrköping x 2

 
I lördags 4,30 var det dags att kliva upp ur sängen för att åka till Kungsängen där jag skulle möta upp Monika och Camilla för vidare färd mot Norrköping och SKK Utställningen på Himmelstalundsfältet.
 
Jag hade Cider, Loka och Gin med mig, Gin skulle bara visas på söndagen då hon bara är 5 månader och på SKKs utställningar är det bara valpklass 6-9 månader. Monika hade Peggy, Bilbo och Trudy med sig och Camilla hade Tyva med sig, så vi packade in 7 hundar, 3 människor och en massa packning i Monikas bil, lite trångt blev det men vad gör man inte för att få åka tillsammans.
 
Först ut bland mina hundar var Loka, hon passade inte riktigt domaren i smaken så hon fick Very Good och blev inte placerad i Juniorklass. Hon behöver lite tid för att mogna i sin kropp men hon är ju inte så gammal så hon har ju tid på sig.
 
Sen var det Cider i jaktklassen, hon visades fint av Camilla och fick Excellent med CK men oplacerad i bästa tikklass.
 
Cider
 
 
Tuva blev 2:s tikveteran, Peggy Bästa tik 4:a, Bilbo vann unghundsklassen, Trudy tog storslam BIR med Cert stort grattis till Monika och Camilla.
 
Vi stannade för att Trudy skulle vara med i gruppfinalen tyvärr blev hon inte placerad, vi packade ihop våra saker förankrade tältet ordentligt då det börjat blåsa hårt och begav oss iväg för att leta efter en restaurang i Centrala Norrköping, det slutade med Kinamat.
 
Sen begav vi oss upp till Sörsjöns camping där vi hyrt stuga över natten. Lite trångt var det med 7 hundar som alla ville ligga i sängen, men då det var lite varm så gav några upp och lade sig på golvet istället.
På söndagsmorgonen begav vi oss tillbaka till utställningsplatsen med förhoppningen att tältet skulle stå kvar, och det gjorde det.
 
I dag var det dags för Springer Östgötas Open Show.
 
Först ut var Gin, hon skötte sig så fint i ringen, sprang så fint, hon vann sin klass med HP, hon blev BIR valt och BIS valp.
 
Så stolt över min lilla Gin som bara hänger med på allt matte hittar på.
 
Gin
 
BIS Valp
 

 
Sen var det Lokas tur, hon skötte sig fint även om hon har fått för sig att hon inte vill stå stilla, som jag sagt tidigare så behöver Loka utvecklas mera. Men hon behöver vara med och träna och komma ut bland massa hundar och folk. I dag placerade hon sig på en 4:e plats i juniorklass. 

Loka
 
Sen var det Ciders tur hon visades av Camilla, och sprang hem en vinst i jaktklassen med HP med fin kritik av domaren hon blev oplacerad i Bästa tik klass men blev BIR jaktmeriterad.
 
BIR Jaktmeriterad
 

 
Tuva blev även idag BIM veteran, Bilbo blev BIR Unghund och 2:a bästa hane. Peggy blev 2:a i championklassen. 
Även idag blev det storslam igen för Trudy hon blev BIR junior, och Bästa tik och slog sen till med att bli BIR/ Bäst in show. Stort grattis Monika och Camilla till alla fina resultat,
Camilla och Trudy
 
 
Resan gick lätt hem även om det blev ännu trängre i bilen hem med alla priser.

Det blev en trevlig helg med fina resultat och många trevliga hundmänniskor runt ringen.

Stort tack Camilla och Monika för trevligt sällskap i helgen det måste vi göra om snart.... typ till nästa helg :-)
 
Helgens rosettskörd

Gins fina BIR och BIS rosetter.
Den vänstra hade domaren med sig från Polen.

Hela prissamlingen förutom den säck hundmat.
 
 
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

O-Kullen flyttar

 Idag var det dax för O-kullen att börja flytta Det var 3 stycken som åkte med sina nya familjer. Alla 3 kommer att bo i Vallentuna så jag f...