lördag 11 april 2015

Resultat

 
Idag var dagen D, tävlingspremiär för Loka och Bobby samt första officielle utställningen för Sally alla från D-kullen.
 
 
Jag åkte till Bro-Håbos rallylydnadstävling före 7 i morse för att gå första banvandringen 8,45 med startnummer 4 alltså start straxt efter 9.
 
Loka gick jättefint fick en -10 på ställandet och lite nos och sträckt koppel men det värsta var att jag missade en skylt, fick totalt hjärnsläpp och när jag stannade till för att läsa på skylten så hann Loka sätta sig så jag fixade till en helt onödig -10 och därför fick vi bara 65p och ej godkänd.
 
Sen fick vi vänta på nästa start till straxt före kl 17 pga enorma antal anmälningar, som tur var var vi ett gäng kompisar som tävlade idag så vi hade en riktigt trevligt även om det var väldigt kallt på förmiddagen.
 
Andra rundan blev bättre även om Loka var jätte trött, hon missade ligg skylten, men gjorde inte så många andra stora missar, trots flera vändskyltar i spring.
 
 
Loka
Lost'n Found Dancing In The Dark
 
Godkänd nybörjarklass 71p
 
 
 
Bobby och Yhlva var också med idag, första rundan blev lite flamsig och tramsig men dom hade emellan åt väldigt fin kontakt, och även Bobby gjorde en fin andra runda torts långa väntetider.
 
Bobby
Lost'n Found Daddy Cool
ägare Yhlva Astner
 
Godkänd nybörjarklass 76p
 

 
Sally som bor på västkusten debuterade på officiell utställning på SSRK Kunsbacka.
 
Hon behöver växa på sig lite och kanske inte hoppa så mycket.
 
Resultatet blev
 
Sally
Lost'n Found Dancing Queen
Ägare Jan Bengtsson
 
Very good i juniorklass
 

 
Stort stort grattis till alla!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

O-Kullen flyttar

 Idag var det dax för O-kullen att börja flytta Det var 3 stycken som åkte med sina nya familjer. Alla 3 kommer att bo i Vallentuna så jag f...