tisdag 10 februari 2015

Första natten med gänget.

 
Så var hon äntligen här, min lilla svart/vita springer, så jag har längtat, det är nästan 12 år sedan vi hämtade en lite svart/vit valp från Mountjoys kennel förra gången, då var det våran 1:a Springer Tussan nu har det kommit och gått några Springer så totalt är dom nu 4 st här hemma.
 

Lilla Gin fann sig snabbt här hemma, visst var dom stora hundarna lite läskiga, framförallt när dom började leka och fara som dom brukar.
 

 Gin gillar verkligen att vara ute och lärde sig snabbt vart dörrarna fanns, det är fantastiskt med en 8 veckors valp som säger till när hon vill gå ut, det har bara skett ett par olyckor inne, hoppas det fortsätter så.
 Det är tryggt när dom andra är med ute, här är Gin med Pepsi på upptäcksfärd.
Vi har utforskat tomten och tittat på kaninerna, det ska börjas i tid.....
 Full av bus är hon den lilla. Det är så kul att se familjen vid middagsbordet när det helt plötsligt kommer en pyraya och biter dom i tårna. Hon bär gärna på leksaker och försöker så smått leka med dom andra, Pepsi är väl inte alltid så road.

Full rulle är det ofta när hon är ute i snön, men det får inte bli för länge då hon fort blir kall i snön.
 

 Det där med mat är inte så lätt när man blir ensam i hela världen
 

 Inte ens i sällskap med dom 3 stora, men vi jobbar på det med olika mutor, ja färskfoder är ju det som slinker ner lättast, torrfoder är bara kul som torra kulor man får när man ska sova.
 
Morot var spännande men lite konstigt och nu håller Gin på att lära sig att om man lämnar något så är det borta.... Det står alltid 3 hungriga hundar över henna och bara väntar på att hon ska släppa maten, matte måste alltid vara snabbast så dom inte äter upp den.
 I bland måste man sova som liten valp, storasyster tycker inte riktigt att det är lika mysigt som Gin tycker, första natten med gänget gick riktigt bra, det var bara lite pip och yl en liten stund sen la hon sig med Cider och sov gott hela natten.
Åka bil var inte heller något som var så poppis det var lite protester men det får vi träna vidare på.
 Den här veckan ägnar vi oss mest att lära känna varandra, ska börja koppelträna så smått.
 
Mamma och pappa
Hornötorpets Chocolat Dream
Lizzardhs Laphroaig
 
 
 
 
Ha en bra vecka!
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

O-Kullen flyttar

 Idag var det dax för O-kullen att börja flytta Det var 3 stycken som åkte med sina nya familjer. Alla 3 kommer att bo i Vallentuna så jag f...