måndag 3 november 2014

Utställning igen

 
I helgen var Cider med Eva och Christina till SKK INT Utställningen i Växjö.
 
Christina är Ciders och Pepsis uppfödare och Eva äger Ciders pappa.
 
På lördag morgon åkte jag till Ekerö för att lämna av Cider, hon fick åka till Växjö i sällskap med sin pappa Ludwig (SE U(U)CH SE VCH Hot Feet Claudius) och två små söta Accounts Cockrar.
Som vanligt följde Cider så snällt med, hon tycker nog det är lite kul att åka i väg även om hon blir lite mer mattig när hon kommer hem igen.
 
Utställningen var på söndagen, så lite jobbig blev den dagen när man går och väntar på resultat, men med en hel del annat för sig så går tiden ändå fort.
 
Cider och Eva skötte sig alldeles utmärkt.
 
Cider 1:a Jaktklass med Excellent och CK.
 
Detta var Ciders 3:e CK på fyra utställningar i år, jag har ställt henne 1 gång, Camilla 2 gånger och Eva 1 gång. Så kan ni gissa vem som ställde henne enda gången hon inte fick CK, kanske ska låta bli att åka på utställning själv :-)
 
Cider

Ciders fina CK rosett

Ciders pappa Ludwig kom 4:a Bästa hane.
 
Ludwig (SE VCH SE U(U)CH Hot Feet Claudius)
 
I helgen har det blivit en hel del fixande hemma, en ordentlig skogsprommis med lite svampplockning, det är fantastiskt mycket svamp i skogen, så svårt att bara gå förbi, denna gång var det svärmor som fick all svamp, jag behöver inte något mer.
 
I kväll tog jag hand om årets andra andleverans, hundarna fick så klart vara med, Cider greppade en and och gick runt och visade upp den en lång stund, jag gick med henne runt på vändplanen hemma och hon bar så fint. Lilla Loka (som inte är minst i familjen längre då hon vuxit om mamma Cider) greppade fågeln direkt och släppte den inte, torra levergodisar var inte tillräckligt kul för att släppa anden, hon visade också upp den stolt och kom ibland fram och visade den för mig, tillslut gick hon med på att byta anden mot några karameller. Det är inget fel på den apporteringslusten.
 
I bland är det tur att inte man träffar någon när man håller på, och i dag var det även mörkt, för här går man runt med en hund på vändplanen i ett villaområde och berömmer den  för att den bär runt på en död and. Man kan ju bli idiotförklarad för mindre.
 
Ha en trevlig vecka.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

O-Kullen flyttar

 Idag var det dax för O-kullen att börja flytta Det var 3 stycken som åkte med sina nya familjer. Alla 3 kommer att bo i Vallentuna så jag f...