lördag 23 november 2013

Rallylydnadsträning

I dag blev det genrep inför Ciders debut i fortsättningsklassen, jag syrran och en kompis till henne träffades på Österåkers BK och gjorde en fortsättningsbana. 

Cider var lite ofokuserad men klarade det hela hyfsat bra, vist har vi en hel del kvar att träna på men hon är otroligt följsam, det som ska bli mest spännande är att se om hon klarar den nya miljön, ridhus, utan att stoppa ner nosen. Vi gjorde lite små missar men det var bra att tärna med skyltar och störningar av andra hundar.
Pepsi var oxå med hon fick gå halva banan på höger sida första vändan och andra vändan fick hon gå den andra halvan på höger sidan, gick väl sådär, sista vändan hade hon helt plötsligt glömt bort vad sitt betydde och inte bara vid en skylt utan vid varje skylt, snacka om hjärnsläpp. Men med henne har jag ju en hel vecka kvar att träna på hihi...

Carinas kompis Cathrine kom förbi och jag passade på att få lite tips och råd då hon tävlar mästarklass med sin äldre hund. Det är ju så mycket nytt i avanceradklass.

Tack alla för trevligt sällskap.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Doftprov

 Måndagen den 25/3 åkte jag, Kir och Gin till Vällingby BK för doftprov Det var ganska få starter och alla kom i god tid så vi var klara när...