tisdag 3 maj 2011

I isande kyla..

...så var det dax för 2:a kurstillfället på Zingos och min Agillity kurs.

Under veckan har vi bara hunnit träna en gång då på tomten med hinder gjorda av gammla golfklubbor och krukor, men det var inte så mycket hindrena som skulle tränas utan "kör" komandot och att kunna gå rakt fram till matkoppen trots att det var några "pinnar" ivägen.

Poletten verkade trilla ner och idag på träningen hade hon lite driv påhinderkombinationen (fortfarande 2 hinder i rak linje).
I dag på kursen fick vi repetera dom övningar vi gjorde förra veckan, tunnlar och hinder, sen fick vi prova längdhopp, vilket Zingo tyckte var underligt och sprang gärna brevid, däcket testades oxå men det gick mycket bättre. Sen fick vi börja med slalom, 2 pinnar tränades det på idag och det räckte gott och väl, det känns som vi behöver träna mycket på det.

Som avslutning fick vi prova en kort bana med 2 hinder och 3 tunnlar, Zingo skötte sig riktigt bra, hon vände en gång i långa tunneln, men sen gick det bra.

I dag 3:e maj har det snöat en stor del av dagen, det har varti 2-4 gradet varmt (kallt) och på agillityplanen blåste det kallt.
Ska det behöva vara så när det nästan är sommar.
Nej nu vill jag ha sol och värme.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

O-Kullen flyttar

 Idag var det dax för O-kullen att börja flytta Det var 3 stycken som åkte med sina nya familjer. Alla 3 kommer att bo i Vallentuna så jag f...