måndag 23 mars 2015

Resultat mm

 
Förra helgen kom snön tillbaka, det blev lite kallare och vitare, nu är snön borta igen efter en dag med regn men det är fortfarande kallt och blåser halv storm,  fördelen är att det är ljust längre på kvällarna och snart är det dags för sommartid och då blir det långa ljusa kvällar så man kan gå i skogen eller träna hundarna senare.
 
Förra helgen åkte jag Monika och Camilla till Strängnäs på SKK utställning, jag hade Loka och Cider med mig, det var många fina hundar anmälda. Kul att träffa alla hundmänniskor och jag han till och med prata men en hel del.
 
Loka var först ut i en stor juniorklass, hon skötte sig fint i ringen och fick Excellent, hon slutade oplacerad i klassen. men är så glad att hon har vuxit till sig en hel del och att hon är så cool när vi är iväg på äventyr.
 
 
Cider visades av Camilla i jaktklassen, där hon var själv.
Hon fick excellent med CK och vann självklart klassen.
Hon slutade oplacerad i bästa tikklassen.
 
Cider och Camilla är ett så vackert par.
 

 
Loka och Gin har varit till veterinären och fått sina vaccinationer och båda två skötte sig fint, Gin stod som ett ljus på bordet och sa inte ens pip när hon fick sprutan.
 
Vi har även ensamtränat lite grann, inte kul att bli lämnad ensam hemma när dom andra får gå på promenad och det är lite läskigt att gå själv på prommis tycker Gin. Annars är hon en frammåt och aktiv hund, men lite mer ensamträning krävs nog framöver.
 


Pepsi hon är rätt nöjd med att hänga på på skogspromenaderna, vi ska snart börja träna in momenten i mästarklassen så snart det blir lite ljusare på kvällarna.
 
 

Annars har vi tränat lite rally/lydnad i veckan, tävlingssäsongen börjar så smått närma sig.
 
Ha en trevlig vecka.


 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

O-Kullen flyttar

 Idag var det dax för O-kullen att börja flytta Det var 3 stycken som åkte med sina nya familjer. Alla 3 kommer att bo i Vallentuna så jag f...